REGI LIVE

Regi heeft, zoals we van hem gewoon zijn, de afgelopen tijd niet stilgezeten. De Limburger heeft al heel wat MIA’s achter zijn naam staan en mocht daar dit jaar opnieuw de MIA voor ‘Dance’ aan toevoegen. Naast een reeks radio-hits scoort REGI ook met zijn eigen radioprogramma Radio Regi en is er het succesvolle Regi Academy.

In oktober 2023 zette Regi samen met Linda Mertens en tal van andere gastartiesten het Sportpaleis in vuur en vlam met ‘Regi, The Return’ en bezorgde meer dan 40.000 concertgangers een memorabele avond. Volgend jaar staan Regi en Linda opnieuw in het Sportpaleis voor een spetterende show. Intussen zijn er maar liefst zes concerten aangekondigd in de grootste zaal van het land.

Afgelopen zomer bewees Regi nog maar eens dat hij de meest indrukwekkende liveshow in Vlaanderen neerzet met Regi Live. En ook in 2024 zal hij niets aan het toeval overlaten. Naast heel wat vertrouwde gezichten en muzikanten, zoals de menselijke metronoom Michael Schack op de drums, zal ook Linda Mertens mee voor het feest van het jaar zorgen tijdens Regi Live.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top