REGI LIVE

REGI heeft, zoals we van hem gewoon zijn, de afgelopen tijd niet stilgezeten. De Limburger heeft al heel wat MIA’s achter zijn naam staan en mocht daar dit jaar de MIA voor ‘Dance’ aan toevoegen. Na een tweevoudige winst van Zomerhit had REGI deze zomer opnieuw een nominatie voor Zomerhit te pakken met ‘Horen, Zien En Zwijgen’. Naast een reeks radio-hits scoort REGI ook met zijn eigen radioprogramma Radio REGI op Q Music en was er een nieuw seizoen van het succesvolle REGI Academy.

In oktober 2022 mocht de hitmaker opnieuw de grootste concertzaal van het land vullen voor zijn tweede uitverkochte soloconcert REGI, Zwaartekracht. Maar liefs 20.4000 concertgangers genoten van de spectaculaire show in het Sportpaleis. Volgend jaar staat REGI opnieuw in het Sportpaleis met zijn derde soloconcert REGI, The Return. Het enthousiasme daarvoor was zó groot, dat REGI een tweede concert aankondigde. Daarmee mag hij op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2023 opnieuw voor vuurwerk zorgen in het Sportpaleis.

REGI LIVE wordt hét feest van het jaar met een knaller van een liveshow met muzikanten, zoals de menselijke metronoom Michael Schack op de drums. Het team achter REGI LIVE is indrukwekkend te noemen. Niks is aan het toeval overgelaten om deze productie op topniveau te krijgen en het publiek helemaal in te pakken. Alle hits van REGI, van vroeger en nu, passeren de revue, maar ook nieuwe versies van de grootste hits van Milk Inc. zullen niet ontbreken. Op het podium schitteren naast REGI steeds bekende artiesten uit Vlaanderen en Nederland.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top