POMMELIEN THIJS

Pommelien Thijs is een immens populaire zangeres, actrice en ontwerpster. Ze domineerde in 2023 de hitlijsten en kaapte alle muziekprijzen weg. Pommelien won dit jaar maar liefst 5 MIA’s en 3 Gouden K’s. Afgelopen zomer werd haar monsterhit ‘Erop Of Eronder’ ook gekroond tot dé Zomerhit van 2023.

In 2023 kondigde Pommelien Thijs haar eerste soloalbum ‘Per Ongeluk’ aan, waarop ook ‘Erop Of Eronder’ staat. Met haar debuutalbum en deze single palmde ze de Ultratop in en scoorde ze een zeldzame dubbel, want zowel ‘Per Ongeluk’ als ‘Erop Of Eronder’ stonden tezamen op nummer 1 in de Album én Singles Ultratop Charts.

Ook op televisie gooit Pommelien Thijs hoge ogen. In 2023 werd de succesvolle fictiereeksKnokke Off’ gelanceerd, met Pommelien Thijs in de hoofdrol. ‘Knokke Off’ is de beste Vlaamse serie van het moment en kreeg op De Kastaars! de prijs voor ‘Beste Fictiereeks’. Pommelien Thijs was ook één van de nieuwe coaches in The Voice Kids. De 13-jarige Sikudhani uit het team van Pommelien won ook nog eens de wedstrijd.

Pommelien Thijs trekt in 2024 met haar liveband doorheen Vlaanderen én Nederland met haar ‘Entertainment Tour’, die zo goed als volledig is uitverkocht. Deze zomer speelt ze met haar liveband ook op verschillende grote festivals, waaronder in Nederland op het grootse Pinkpop.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top