JAAP REESEMA

Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is de Nederlandse Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De single belandde zowel in België als in Nederland op nummer 1 en heeft intussen meer dan 63 miljoen streams op de teller staan. Nadien bleef de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’.

In 2023 bracht Jaap Reesema zijn Nederlandstalige debuutalbum Als Je Voor Me Staat’ uit. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap goed naar voren en hebben ze de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs. Het album stond na één week in Nederland en in België op nummer 1 in de hitlijsten.

De muzikale carrière van Jaap Reesema kende de afgelopen tijd meerdere hoogtepunten. Zo deed hij mee aan ‘Liefde Voor Muziek‘ en de Nederlandse tegenhanger ‘Beste Zangers‘. Jaap trok samen met zijn band door Nederland met zijn uitverkochte clubtour. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart staat Jaap Reesema in de Lotto Arena voor zijn allereerste Belgische arenaconcert.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top