FRANCISCO

 

In 2019 werd Francisco bekend door de rol van Yemi in #LikeMe, de hitserie op Ketnet. Hij stond al op verschillende musicalpodia, werkt als stemacteur voor animatiefilms en is een bijzonder getalenteerde zanger en danser.

Met zijn eerste single ‘ALLEEN’ maakte Francisco meteen een indrukwekkend debuut, waarbij zijn liefde voor dans duidelijk naar voren kwam. De single bereikte de finale van Zomerhit 2023 en zijn opvolger ’WOLKEN’ wist eveneens vele fans te raken.

Begin 2024 kon je de documentaire ‘Francisco Desir’ op VRT MAX volgen, waarin hij zijn eigen adoptieverhaal deelt. Momenteel is Francisco te zien in de fictiereeks ‘Groeien & Bloeien’ op VRT1 en kan je hem aan het werk zien in de musical ‘Hairspray’. Francisco blijft verrassen met zijn veelzijdige talent en belooft nog meer muzikale hoogtepunten dit voorjaar.

Francisco is als artiest exclusief te boeken via One Bookings. De straffe zanger zorgt voor een spetterend optreden vol energie. Op het podium wordt hij vergezeld door twee dansers, drums en keys.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top