CAMILLE

CAMILLE is een van de populairste artiesten van het moment. Haar laatste nieuwe albumMagie’ stond na de release meteen op nummer 1 in de Ultratop Albums Top 200 en schittert nu al maanden in de top 10. Op de plaat prijken de hits ‘Rihanna’, ‘Magie’ en ‘Ademnood’, waarmee ze niet uit de hitlijsten is te slaan. Ook met haar vorige album ‘SOS’ legt ze nog steeds een vlekkeloos parcours af. ‘SOS’ gaat al meer dan een jaar onafgebroken mee in de hoogste regionen van de Ultratop en stond zelfs 13 weken op nummer 1.

Ook op het televisiescherm deed CAMILLE ongelofelijke dingen. Zo won ze het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ en was ze één van de deelnemers in het achtste seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Er werd ook een biopic over haar gemaakt, waarin ze een unieke inkijk geeft in haar leven. Momenteel is CAMILLE dagelijks te zien in de muzikale telenovelleMilo’, waarin ze de hoofdrol speelt.

In 2022 vulde CAMILLE, als jongste soloartieste ooit, vijf keer een uitverkochte Lotto Arena. Er werden 125.000 tickets verkocht voor haar SOS-tour in de Lotto Arena en de theaters in Vlaanderen. Dit jaar gaat ze voor haar grootste show ooit, want in mei staat CAMILLE vier keer met haar show ‘Magie’ in het Sportpaleis. Niemand deed het haar al voor en daarmee kroont ze zich wereldwijd tot de jongste soloartieste ooit die met vier shows in het Sportpaleis staat. Met deze straffe prestatie bevestigt de 22-jarige popster nog maar eens haar unieke positie in de muziekindustrie.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top