CAMILLE

CAMILLE is de populairste artieste van het moment. De jonge popster scoorde al de ene hit na de andere met onder andere ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’, ’Geen Tranen Meer Over’, ’In De Regen’ en ’Rihanna’. Zowel haar debuutalbum ‘Vuurwerk’ als haar tweede album ‘SOS’ stonden al na een week meteen op nummer 1 in de Album Ultratop Charts. ’SOS’ is zelfs al een jaar niet meer weg te slaan uit de top 10 en is intussen goed voor bijna 40 miljoen streams én dubbel platina. CAMILLE gaat geen uitdaging uit de weg en lanceert nu met ‘Magie’ haar derde album in drie jaar tijd.

Op de MIA’s mocht CAMILLE dit jaar twee awards mee naar huis nemen in de categorieën ‘Nederlandstalig’ en ‘Pop’. Op Het Gala van de Gouden K’s viel ze in de prijzen in de categorie ‘Artiest’.

Ook op het televisiescherm was CAMILLE niet weg te slaan. Zo won ze de populaire Vlaamse televisieshow ‘The Masked Singer’ en was ze één van de deelnemers aan het Vlaamse televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’. Afgelopen jaar werd er ook een tweedelige biopic getoond op televisie over het succesjaar van de popster. Momenteel is CAMILLE dagelijks op televisie te horen, want haar single ‘Kleur’ luidt elke Familie-aflevering in, en is ze volop bezig met de opnames van de telenovelle ‘Milo’.

In 2022 vulde CAMILLE, als jongste soloartieste ooit, maar liefst vijf keer een uitverkochte Lotto Arena. Er werden 125.000 tickets verkocht voor haar SOS-tour in de Lotto Arena en de theaters in Vlaanderen. In 2024 gaat ze voor haar grootste show ooit, want dan staat CAMILLE maar liefst drie keer met haar nieuwe show ‘Magie’ in het Sportpaleis. Het worden magische voorstellingen met een ongeziene productie, adembenemende outfits, verbluffende choreografieën én natuurlijk nieuwe muziek.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll to Top