Pommelien Thijs

Pommelien Thijs

Pommelien Thijs behoort tot de populairste artiesten van het land. Ze won dit jaar maar liefst 5 MIA’s en 3 Gouden K’s. Vorig jaar werd haar monsterhit ‘Erop Of Eronder’ ook gekroond tot dé Zomerhit van 2023.

In 2023 kondigde Pommelien Thijs haar eerste soloalbum ‘Per Ongeluk’ aan. Ze palmde de Ultratop in en scoorde een zeldzame dubbel, want zowel het album ‘Per Ongeluk’ als de single ‘Erop Of Eronder’ stonden tezamen op nummer 1in de charts.

Ook op televisie gooit Pommelien Thijs hoge ogen. In 2023 werd de succesvolle fictiereeksKnokke Off’ gelanceerd, met Pommelien Thijs in de hoofdrol. Eind 2024 wordt het tweede seizoen van de reeks uitgezonden. Pommelien Thijs was ook één van de nieuwe coaches in The Voice Kids. De 13-jarige Sikudhani uit het team van Pommelien won ook nog eens de wedstrijd.

Pommelien Thijs trekt nog tot 2025 met haar liveband doorheen Vlaanderen én Nederland met haar ‘Entertainment Tour’, die al grotendeels is uitverkocht. Deze zomer speelde ze met haar liveband ook op verschillende grote festivals, waaronder op Pukkelpop en in Nederland op Pinkpop.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll naar boven