CAMILLE

CAMILLE

CAMILLE is een van de populairste artiesten van het moment. Haar laatste albumMagie’ stond na de release meteen op nummer 1 in de Ultratop Albums Top 200 en schittert nu al maanden in de hoogste regionen. Op de plaat prijken de hits ‘Rihanna’, ‘Magie’ en ‘Ademnood’, waarmee ze niet uit de hitlijsten was te slaan. Op dit moment scoort CAMILLE volop met haar zomersingle ‘Oeh La La La’.

Ook op het televisiescherm deed CAMILLE ongelofelijke dingen. Zo won ze het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ en was ze één van de deelnemers in het achtste seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Er werd ook een biopicover haar gemaakt, waarin ze een unieke inkijk geeft in haar leven. CAMILLE speelt bovendien de hoofdrol in de populaire telenovelleMilo’.

In 2024 stond CAMILLE, als jongste soloartieste ooit, vier keer in een uitverkocht Sportpaleis. Met deze straffe prestatie bevestigt de 23-jarige popster nog maar eens haar unieke positie in de muziekindustrie. Deze zomer stond CAMILLE ook twaalf keer in een uitverkocht Kursaal Oostende met haar ‘Magie-tour aan zee’. In 2025 trekt CAMILLE naar de theaterzalen in Antwerpen, Hasselt en Gent. 

Wil je Camille boeken voor jouw festival in 2025? Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll naar boven