Jaap Reesema

Jaap Reesema

Na de monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ is de Nederlandse Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de hitlijsten. De single belandde zowel in België als in Nederland op nummer 1, heeft intussen de positie van diamant bereikt en telt momenteel bijna 70 miljoen streams. Nadien bleef de Nederlander scoren met hits als ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Code Rood’.

In 2023 bracht Jaap Reesema zijn Nederlandstalige debuutalbum Als Je Voor Me Staat’ uit. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap naar voren en hebben ze de juiste balans tussen prachtige ballads en uptemposongs. Het album stond na één week in Nederland en in België op nummer 1 in de hitlijsten.

De muzikale carrière van Jaap Reesema kende al meerdere hoogtepunten. Zo deed hij mee aan ‘Liefde Voor Muziek‘ en de Nederlandse tegenhanger ‘Beste Zangers‘. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart stond Jaap Reesema in deLotto Arena voor zijn allereerste Belgische arenaconcert. In het najaar staat hij met zijn band op verschillende podia in Vlaanderen en Nederland met zijn tour ‘Laat me nooit meer los’.

Contacteer ons vrijblijvend voor beschikbaarheid en voorwaarden.

CONTACT

    Scroll naar boven